На Волині затримали підозрюваного у крадіжці могильних плит з кладовища. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Павло Андрощук.

Читайте також: На Волині знайшли рештки тіл 33 солдатів

Зазначимо, що нещодавно у селі Осмиловичі Іваничівського району невідомі з кладовища викрали плити.

Як йдеться у дописі, ним виявився 32-річний житель села Низкиничі.

"Він походить з віруючої сім'ї. Він і вся його родина займається встановленням могильних пам'ятників, їхня база на коровниках у селі Низкиничі. В одних людей крали, а другим людям ставили! Ось такий сімейний бізнес. В них завжди були найнижчі ціни на могильні пам'ятники, на що всі й велися. Вони роками займалися цим ганебним злодіянням, і все сходило з рук", – йдеться у повідомленні.

Читайте також: У селі під Луцьком чоловіки своїми силами ремонтують дорогу біля кладовища

"Під час обшуку в нього знайшли газовий балончик, яким він скористався при нападі на свідка крадіжки у селі Осмиловичі, і погрожував вбивством, якщо щось скаже. Але цей свідок не з лякливих і впізнав його!", – зазначає Павло Андрощук.

Також зазначається, що у чоловіка вилучили бус, яким він вивозив плити. 

"Він не врахував, що у нас на кладовищі є відеонагляд, де все видно, як заїхав, як загрузив", - пише Павло Андрощук та закликає усіх, в кого були подібні крадіжки могильних пам'ятників не кричати, що все пропало, а звернутися в поліцію і надати всю відому інформацію.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook