В дитсадку села Боратин Луцького району презентували проект фонду Ігоря Палиці "Тільки разом" - для освітнього закладу тут закупили гімнастичні мати та лави, дошки для пресу і пуфи. 

Читайте також: Зі своїми проблемами люди йдуть до Ірини Констанкевич

Проект презентував голова фракції УКРОП у Волинській обласній раді, радник голови облради Вячеслав Рубльов.
"В нас давно була мрія поповнити матеріальну базу в нашому садочку. У проекті від фонду Ігоря Палиці "Тільки разом" взяли участь батьки, педагогічний колектив, а також долучилася громада сільської ради. Спільними зусиллями ми досягли своєї мети – наша спортивна зала отримала надійне, сучасне фізкультурне обладнання", – тішиться завідувач ДНЗ села Боратин Галина Киричук.

За словами завідувачки, це спортивне обладнання допомагає повністю реалізовувати програму фізичної підготовки найменших мешканців сільської громади.
"Спільними зусиллями ми долучаємося до вирішення нагальних питань для наших освітніх закладів. Ігор Палиця як голова облради та фонд «Тільки разом» завжди підтримують спортивні проекти. В школах Луцька і області продовжують облаштування дитячих та спортивних майданчиків, встановлюють необхідне обладнання, – переконаний Вячеслав Рубльов. – Думаю, що на цьому фонд «Тільки разом» і депутати УКРОПу не будуть зупинятися, а продовжуватимуть реалізовувати такі потрібні для здоров‘я наших дітей проекти».
"Хочу подякувати колективу дитячого садочка, які згуртувалися, визначили те, що потрібно було для цього освітнього закладу і спільно з фондом Ігоря Палиці "Тільки разом" змогли втілити в життя такий чудовий проект. Переконаний, що це не останній проект, який буде реалізовуватися на території Боратинської сільської ради, – підкреслив голова Боратинської ОТГ Сергій Яручик. – Я як голова ОТГ разом із депутатським корпусом готові реалізовувати спільні проекти тільки разом із Вячеславом Рубльовим та обласною радою на території нашої об‘єднаної громади".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter