Прем’єр-міністр Україна Володимир Гройсман вважає, що водіїв, які п’яними сідають за кермо, потрібно одразу садити до в’язниці.

Читайте також: В Україні хочуть відмінити жовтий сигнал світлофора

Про це йшлося під час зустрічі Прем’єр-міністра з представниками регіональних ЗМІ у Києві, пише Інформаційне агенство Волинські Новини.

Володимир Гройсман повідомив, що торік 3,5 тисячі осіб загинули на дорогах. Десятки тисяч ДТП є серйозною проблемою для країни, тому уряд вніс у парламент ініціативу щодо підвищення жорсткості покарань. Також утворили координаційну раду з питань безпеки дорожнього руху, яка напрацьовує системну програму безпеки дорожнього руху. 2,6 мільярда гривень цьогоріч виділили на безпеку дорожнього руху (влаштування технічних засобів, що унеможливлюватимуть створення ДТП).

"Що стосується покарання, я вважаю, що воно має бути надзвичайно жорстким відносно тих, хто сідає за кермо в непритомному стані. Я вважаю, що їх треба одразу садити у в’язницю, і це є принципово важливим. Ми будемо з цим дуже жорсткими, безкомпромісними", – відзначив прем’єр-міністр.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter