Центральна виборча комісія (ЦВК) активно реєструє кандидатів у народні депутати України по одномандатних округах. Серед них ж чимало самовисуванців, які плутають усі карти.

Читайте також: Скільки коштує стати народним депутатом на виборах-2019: названо ціни

Зокрема, у місті Кременчук Полтавської області зареєстровані кандидати, які йдуть від "Слуги народу". Втім мова не про партію президнта Володимира Зеленського та Дмитра Разумкова, а про новостворені приватні підприємства, які носять назву "СЛУГА-НАРОДА" і її варації.

Ось приклад кандидатів, які вже зареєстровані від фейкової "СЛУГИ-НАРОДУ" на одномандатному виборчому окрузі № 146 (м. Кременчук):

– Алексієнко Тетяна Валентинівна, народилася 20 липня 1998 року в місті Кременчук Полтавської області, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта загальна середня, директор, приватне підприємство "СЛУГА-НАРОДА", безпартійнa, проживає в селі Кривуші Кременчуцького району Полтавської області, судимість відсутня, самовисування.

– Дедюрін Віталій Миколайович, народився 20 жовтня 1968 року в місті Кременчук Полтавської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, приватне підприємство "СЛУГА НАРОДА", безпартійний, проживає в місті Кременчук Полтавської області, судимість відсутня, самовисування.

– Кузьмін Кирило Володимирович, народився 24 травня 1992 року в місті Кременчук Полтавської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта загальна середня, директор, приватне підприємство "СЛУГА НАРОДА!", безпартійний, проживає в місті Полтаві, судимість відсутня, самовисування.

Читайте також: У Зеленського зізналися, хто стане новим Прем’єр-міністром

Це робиться з метою заплутати виборців, аби ті віддали голос за прізвище навпроти якого буде зазначений напис "Слуга народу". 

На парламентських виборах в Україні буде працювати феномен Зеленського і його "Слуги народу" – тобто, громадяни віддаватимуть голоси неважливо за кого, аби кандидат був від політсили президента.

Передвиборна технологія зі створенням фейкових організацій з ідентичною до найрейтинговішої політсили назвою покликана вкрасти голоси у справжньої партії "Слуга народу" і кандидатів, яких вона підпртимує.

Цю брендовану технологію пов'язують із місецвими оліграхом Костянтином Жеваго. Він є мільярдером і власником багатьох підприємств в Кременчуці, в тому числі і промислових гігантів, на яких працюють тисячі містян. Позиція Костянтина Жеваго  однозначно вплине на результат парламентських виборів.

Нагадаємо, ЦВК затвердила план дострокових парламентських виборів. Вони відбудуться 21 липня.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook