Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками виявила в Україні небезпечну контрабандну партію презервативів Durex, які були недопущені в обіг і вважались знищеними.

Читайте також: В Україні заборонили ліки від стоматиту

Про це йдеться на сторінці Facebook відомства.

"ТОВ "РЕККІТТ БЕНКІЗЕР УКРАЇНА" − представник виробника Reckitt Benckiser Healthcare (UK) Ltd, Велика Британія, які виготовляють презервативи Durex, з метою контролю своєї продукції придбали виріб свого бренду в інтернеті під номерами партій, які раніше були не допущені в обіг і вважалися знищеними. Повна назва − "Презервативи латексні з силіконовою змазкою Durex® RealFeel (натуральні відчуття), 3 шт. та 12 шт." партії №: 1000433147, 1000494067, 1000474803. Вказані партії не відповідають вимогам технічних регламентів щодо медичних виробів", − йдеться у повідомленні.

Зазначається, що через невідповідність вимогам ці партії не отримали дозвіл на продаж, однак незаконним чином все одно з’явились на українському ринку.

"Задля захисту споживачів від небезпечної продукції, ТОВ "РЕККІТТ БЕНКІЗЕР УКРАЇНА" звернулось до правоохоронних органів України. Своєю чергою, Держлікслужба вживає всі необхідні заходи згідно чинного законодавства", − зазначили у відомстві.

Читайте також: В Україні заборонили кілька препаратів через речовину, яка призводить до хвороб серця

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook