Обсяг продажу вживаних автомобілів на первинному ринку, який формується за рахунок імпортних поставок, в Україні в січні-жовтні 2018-го року порівняно з аналогічним періодом минулого року зріс на 90% і становив 83,9 тис. авто.

Читайте також: Авто-двійники: як українцям не стати жертвами шахраїв

Таку інформацію повідомила прес-служба асоціації "Укравтопром", розповідає "УНІАН".

Також повідомляється, що за жовтень було зареєстровано 11,8 тис. вживаних авто. Порівняно з жовтнем минулого року первинний ринок вживаних легкових автомобілів зріс майже в 2,2 раза. При цьому частка вживаних авто на первинному ринку становила 62%.

Читайте також: Власники "євроблях" виїхали на акцію під ВР з вимогами про розмитнення

В асоціації відзначили, що найбільш популярними серед авто залишаються автомобілі марки "Volkswagen", яких минулого місяця було поставлено на облік 1967 шт. На другому місці рейтингу "Renault" з показником 1539 вживаних авто. Третій результат у "Skoda" – 1122 авто з пробігом. "Ford" залишився на четвертому місці, машини з пробігом цієї марки вибрали 814 українців. Замикає п’ятірку лідерів первинного ринку легкових автомобілів з пробігом "Nissan" з результатом 672 машини в місяць.

Асоціація автовиробників України "Укравтопром" створена в 1997 році. Засновниками "Укравтопрому" виступили понад 20 підприємств, серед яких провідні підприємства автомобілебудівної галузі України – "ЗАЗ", "ЛАЗ", "АвтоКрАЗ" та інші.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter