У вівторок, 23-го жовтня, погоду в Україні визначатиме поле зниженого тиску, з північного заходу Європи почне надходити чергова порція прохолодного та вологого повітря. А ось у середу, 24 жовтня, погода в Україні погіршиться ще більше.

Читайте також: Зимовий час-2018: коли переводять годинники в Україні і чи буде це востаннє

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна

За прогнозом Українського гідрометцентру, у західних областях, уночі і на крайньому сході, вдень і місцями в північних областях невеликий дощ, на решті території без опадів. Вітер західний, 5-10 м/с, удень у західних областях окремі пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 0-5° тепла, вдень 7-12°; у південних і східних областях вночі 4-9° тепла, вдень 12-17°.

Читайте також: Мокрий сніг, дощ та сильний вітер: якою буде погода в Україні наступного тижня

У середу, 24 жовтня в Україні очікується погіршення погодних умов: дощі, в західних областях із мокрим снігом; посилення північно-західного вітру до 15-20 м/с, у західних областях місцями 25-30 м/с.

На заході у середу температура повітря упродовж доби становитиме від 0 до 5° тепла, на решті території України – 3-8° тепла; лише у південних і східних областях вночі 4-9° тепла, вдень 10-15°.

У Карпатах і на Прикарпатті мокрий сніг, місцями заметіль (на високогір’ї вночі сильний сніг); температура вночі та вдень близько 0°, на високогір’ї 1-6° морозу.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter