Народний депутат Нестор Шуфрич розповів про свою подорож із дружиною до Криму на Великодні свята.

Читайте також: "За Сталіна!": в окупованому Криму Росія провела репетицію параду до 9 травня (Фото)

"На травневі свята Нестор Шуфрич вирішив зробити коханій дружині подарунок – романтичну автомобільну подорож до Криму. Практично прямо з Києво-Печерської Лаври – з пасочками і писанками, освяченими Блажейнішім Митрополитом Онуфрієм, – вони виїхали в нашу Ялту, де і провели першу частину вихідних. Переїхали через Чонгар. Нашу частину проїхали за 15 хвилин в одну сторону, і за 12 хвилин назад. На другій стороні прочекали огляд відповідно три з половиною і дві години.

Читайте також: "Не дожив до наших днів": Порошенко "поховав" Тараса Чорновола

"Зізнаюся, за три дня в Криму серце стислося не раз. Адже тут пройшли дні мого дитинства з мамою, татом і старшим братом і моєї юності! В Ялті люди впізнавали, посміхалися, віталися. Настрій у людей святковий, хоча у деяких очі трохи сумні. По дорозі додому на заправці і в кафе теж впізнавали – підходили, розмовляли, вітали з перемогою Зеленського і раділи, що час Порошенка пройшав!", – каже Нестор Шуфрич.

На прощання Нестор Іванович з дружиною кинули в море залізну гривню, щоб обов'язково ще повернутися в НАШ КРИМ!" – йдеться на сторінці Нестора Шуфрича у facebook.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook