5 лютого севастополець Юрій Чеканов, який зруйнував 5 жовтня 2017 року меморіал Героям Небесної сотні в Києві, вийшов на свободу з Лук'янівського СІЗО і був жорстоко побитий.

Читайте також: На Волині бійка біля клубу закінчилися різаниною

"Поки б'ються наші серця, кожен, хто підніме руку на символи нашої свободи, втратить її і буде покараний", – написав командир батальйону "Торнадо" Руслан Абальмаз на своїй сторінці в Facebook і опублікував фото побитого Чеканова.

"Це вандал який підняв руку на меморіал Героям Небесної Сотні! Коли Закон не діє, то справедливість відновлюють невідомі патріоти!", – написав народний депутат Ігор Мосійчук на своїй сторінці в соцмережі.

"Засуджений за мародерство, грабежі, викрадення, сексуальне насильство в зоні АТО під час війни. Вбивства слідчі довести не змогли, хоча труп в справі фігурував. Це він - створив банду, яка в страху тримала весь населений пункт, де стояла рота "Торнадо". Це потім він з подільниками вже під час суду зривав засідання, обливав прокурорів і суддів сечею і лайном", – пише в соцмережі журналіст Ірина Ромалійська.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter