Вантажний автомобіль "ГАЗ-66", який перевозив туристів, перекинувся у річку Чорний Черемош з висоти близько 40 м.

Читайте також: Більше 40 людей загинули, бо люди, які сиділи попереду, рятувались разом з речами, – експерт про катастрофу літака в Росії

Рятувальниками врятовано 3 осіб та передано їх медикам, після чого потерпілих було доставлено до Верховинської центральної районної лікарні. На березі річки знаходиться 16 осіб та проводиться їх огляд, пише "Терноград".

Рятувальники за допомогою лебідки від вантажного автомобіля підняли з води пошкоджений автомобіль "ГАЗ-66" на колеса. Виявлено тіла 3 загиблих. Пошуки ще однієї людини тривають, повідомляють у управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області.

Всього до рятувальних робіт залучено 12 одиниць техніки та 51 чоловік особового складу ДСНС.

Як повідомили згодом франківські поліцейські, у річці з невідомих причин опинився автомобіль, у якому перебувало 24 особи (23 туристи і 1 водій). Обставини буде встановлено правоохоронцями в ході слідчих дій. Попередньо відомо, що група туристів з Білорусі мала здійснити сплав річкою, тому направлялися до місця призначення.

Читайте також: У Луцьку легковик насмерть збив невідомого чоловіка

Рятувальники і поліцейські розшукували осіб з вантажного автомобіля, а потерпілим надається допомога. У результаті пошуків виявлено тіла трьох осіб без ознак життя: чоловіка, який був керівником групи, і двох жінок.

Відповідні служби продовжують працювати на місці аварії.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook