Керівник Всеукраїнського благодійного фонду соціального захисту футболістів і тренерів України Олег Печорний розповів, що колишній гравець "Динамо" і збірної України Владислав Ващук не хоче повертати борг Олегу Гусєву. Про це йдеться на сайті Футбол UA.

Цей конфлікт тягнеться вже 10 років. У 2007-му Владислав Ващук, який тоді ще виступав за "Динамо", позичив у Олега Гусєва 50 тисяч доларів і дотепер не віддав. Гусєв упродовж років нагадував йому про цей борг, але Владислав вiдповідав, що наразі не може його погасити. Зрештою, Олеговi Гусєву це набридло, він зрозумів, що самотужки свої гроші не поверне, і звернувся по допомогу в наш фонд. Тобто тепер цим боргом займатимемось ми.

Є розписка, є люди, які бачили, що він брав ці кошти в Гусєва, і вони готові свідчити в суді. Особисто мені, і я можу це підтвердити, Ващук сказав: "Так, я винен Олеговi Гусєву гроші". Я за свої слова відповідаю. Гадаю, слідчі розберуться у цій справі.

Наш юрист готує документи в поліцію, щоби там розпочали кримінальне провадження проти Владислава Ващука за статтею "шахрайство"

Сам Ващук відкидає будь-які звинувачення:

- Я про таке вперше чую! Про що взагалі йдеться? У мене з Гусєвим жодних конфліктів немає. Це, вочевидь, Печорний знову щось вигадав. Мені люди гроші винні, це факт. Лише їжджу і збираю борги, а щоб я комусь був винен? Навіть не розумію, як це сталось. Сьогодні не 1 квітня? Ви ж мене не розводите, правда? Але все схоже на грубий жарт.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter