Усе – за шкільною освітньою програмою для різних класів. Реп про лишайники? Легко! Композиція про онтогенез? Є. Найпопулярніший ролик на YouTube-каналі Ольги – про гриби зібрав понад 47 тисяч переглядів.

Читайте також: У Луцьку вчителька безплатно готує школярів до ЗНО (відео)

Завдяки новаторським підходам пані Ольга – вчителька біології з Харківщини стала популярною, здобула звання "Вчитель року".

Вчителька біології з села Яковлівка на Харківщині Ольга Халепа вирішила креативно підійти до дистанційного онлайн-навчання під час карантину в Україні. Вона почала записувати реп-уроки.

Пані Ольга викладає уроки для 5-8 класів, а над уроками-треками працює самостійно: пише сценарій, знімає й монтує відео.

На кожен ролик у неї йде приблизно 8 годин. Таким чином вона намагається утримати увагу учнів. У той же час викладачка вона не скасовувала для них і більш традиційний метод – читання підручників та інші способи засвоєння навчального матеріалу.

"Діти надсилають мені свої роботи, які вони виконують відповідно до моїх реп-уроками - це різноманітні схеми-таблиці скорочені. Я бачу, що вони мене розуміють, і матеріал необхідний засвоюють. А що мені ще треба для задоволення як вчителю біології?", – каже вона.

Читайте також: Директор школи "на гарячому" спіймав свою дружину-вчительку під час сексу з учнем на Вінниччині

Креативні підходи вчительки почали висміювати колеги та адміністрації школи, через що вчителька біології Ольга Халепа звільнилася з роботи. Про це повідомив телеканал Simon.

"Весь час блокували всі мої починання, всі мої проєкти – повний ігнор. Це було просто страшне пекло, чесно кажучи, в результаті якого я сама собі сказала "Оля, досить. Невже ти гідна того? Невже ті стоси грамот, дипломів і медалей гідні того, щоб над тобою знущалися?", – розповіла вчителька.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook