Ветерани МВС погрожують перекрити рух автомобілів на трасі міжнародного призначення, біля села Люблинець у Ковельському районі.

Читайте також: Близько 700 автомобілів заблокували пункт пропуску «Ягодин»

Свій протест ветерани висловили через відмову перерахування пенсій, під час візиту до очільників Волинської ОДА, повідомляють Волинські Новини.

Блокувати трасу планують сьогодні, 5 грудня близько 11:30, близько години в якості попередження.

За словами ветеранів, такими діями вони прагнуть привернути увагу, до того, що не виконуються обов’язкові законодавчі зміни по перерахунку пенсій. Таким чином, деякі правоохоронці на пенсії отримують 1500-1700 гривень, але за ці кошти вони не можуть нормально жити.

Волинські ветерани МВС додали, що це всеукраїнська акція протесту – з 11:00 аналогічні блокування трас відбуватимуться і в інших регіонах України.

Відзначається, що на Волині – більше 4 тисяч пенсіонерів – колишніх працівників органів внутрішніх справ. У День міліції, 20 грудня 2016 року, кілька сотень ветеранів-пенсіонерів МВС влаштували пікет під під облдержадміністрацією з вимогами перерахувати їм пенсії. Проте вимог протестувальників не виконали, вже влітку 2017 року вони пікетували Кабмін.