Містян обурює обважування та поведінка продавців в одному із м'ясних магазинів Луцька.

Читайте також: Лучани скаржаться на обважування в одному із "м'ясних" магазинів на Старому ринку

Про це написала Катя Степанюк у групі "Теревені про Луцьк".

За словами жінки, продавчиня у магазині "Тростянецькі ковбаси" обманула її на чималеньку суму. Після того, як покупець зробила зауваження та попросила перерахувати суму її покупки, адже за її підрахунками вона була завелика, продавчиня почала "огризатися" і навіть не вибачилась.

"Мережа магазинів "Тростянецькі ковбаси" вже ох**ли!!!!!! Підраховуйте, будь ласка, приблизну суму вашої покупки, а то мене та "пані" чуть не обрахувала на 170 грн.... ще й с**а огризається: "це не я рахую, а калькулятор", – обурюється жінка.

Читайте також: Лучани скаржаться на хамське обслуговування та невідповідність цін у супермаркеті "Вопак"

Інші користувачі також висловили своє невдоволення у коментарях стосовно обслуговування у цій мережі магазинів:

Ліана Жениленко: Негатив не хочеться писати, але про культуру обслуговування продавців з "Тростянецьких" все ж зауважу, бо давно вражає, що не посміхнуться, часто з незадоволеними обличчями, відповідають крізь зуби, ніби роблять послугу. Це, зокрема, в магазинах на "Варшавці" і на "Північному". Хочеться побажати продавчиням "вставати з тої ноги". Розумію, що вони живі люди зі своїми емоціями, але чомусь ті емоції, зокрема, вряди-годи негативні.

Natali Vashchuk: В мене така сама історія. Жалію, що не передзвонила до власника. Безбожно обманула і така очками кліп-кліп "ой то з калькулятором щось" – Північний ринок.

 

Elena Antonyuk: А от на Молоді, дійсно неприємні продавці... Один раз була там і мені вистачило, щоб більше туди не повертатись.

 

Катюша Приходько: На північному є така к**ва, на 100грн на***ти, що два пальця обі***ти.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter