Українці у середньому отримують 9161 грн у місяць. Найвища середня зарплата у Києві - 13 897 грн. Найнижча - у Кіровоградській обл (7391 грн).

Читайте також: Готуйте паспорти: за проживання не за пропискою українців штрафуватимуть

Водночас на сайтах пошуку роботи можна знайти вакансії, де платитимуть ще більше, пише Work.ua.

Бізнес-аналітик

Компанія Roshen пропонує фахівцю зарплату 50 тис. грн. Шукає бізнес-аналітика зі знанням міжнародних стандартів фінансової звітності, іноземної мови, бухгалтерських програм і досвідом проектної роботи. Роботодавець обіцяє безкоштовні обіди, навчання, зручний графік і страховку.

Стоматолог-терапевт

Стоматологічна клініка шукає дитячого стоматолога з вищою профільною освітою. Зарплату обіцяють 50 тис. грн. Потрібно вміти знаходити спільну мову з дітьми. Працювати доведеться за змінним графіком.

Менеджер з продажів зі знанням німецької

У столичну маркетингову компанію потрібен продажник зі знанням німецької мови. Крім того, кандидат повинен вміти продавати, аналізувати і переконувати. Роботодавець пропонує ставку $600 (17 тис. грн) і бонусну систему.

Читайте також: На скільки зростуть зарплати в Україні у 2019 році: деталі у цифрах

Комерційний директор

Харківська компанія, яка надає послуги для розвитку та підтримки бізнесу, шукає комерційного директора з досвідом роботи. Потенційний кандидат повинен мати широкий кругозір, системне мислення та уміння керувати. Зарплату обіцяють 50 тис. грн.

Менеджер проекту

У GoodWine шукають фахівця з досвідом роботи в імпортних поставках, який мислить як підприємець. Менеджеру проекту пропонують зарплату 50 тис. грн.

Шеф-повар

Шеф-повару обіцяють зарплату 50 тис. грн. Фахівця шукають в Одесу. Щоб зайняти посаду, потрібно мати досвід роботи, знати технологічні процеси і вміти працювати в команді.

Кур'єр з вантажним авто

Кур'єру для доставки великогабаритної техніки по Києву і області на 7-денний робочий тиждень пропонують зарплату 60 тис. грн. Виплати складаються зі ставки і доплат за підйом вантажу і успішно виконану доставку.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter