Напередодні у Львові по вулиці Кривчицькій водій Audi вчинив потрійну ДТП: не пропустив Mitsubishi, який рухався по головній дорозі, внаслідок удару Mitsubishi відкинуло на зустрічну смугу, де він зіткнувся з Iveco. Про це повідомляє Pressцентр

Читайте також: У Луцьку тролейбус зіткнувся з маршруткою

У цей момент повз проїжджали патрульні 4-го батальйону патрульної поліції Львівської області. Вони затримали порушника та запропонували пройти тест на алкоголь. Коли побачили показники на драгері, зізнаються самі, що були шоковані. Алкотестер показував 4,94 проміле алкоголю в крові водія. Тобто норма була перевищена у 24 рази! Львівські патрульні кажуть, що цей показник став рекордом за час існування патрульної поліції у Львові.

Коли результати перевірки побачили очевидці, вони намагалися вчинити самосуд над порушником. Відстороняти розлючених громадян були змушені поліцейські.

Крім цього, водій не мав при собі всіх необхідних документів. Врешті на 35-річного чоловіка склали: протокол за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння); протокол за ст.124 КУпАП (Вчинення ДТП) та винесли постанову за ст. 126 КУпАП, а саме за відсутність всіх необхідних документів.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter