Днями російський бізнесмен Євген Чичваркін зробив гучну заяву про майбутнє російського президента Володимира Путіна. На його думку, диктатор країни-агресора не помре своєю смертю.

Читайте також: У Путіна раптово впав рейтинг

"Від старості він точно не помре. Пам'ятайте, коли лікували Єльцина, був такий лікар Майкл Дебейки? Я думаю, це найкращий випадок, який може бути", – сказав він, передає "Znaj. ua".

Але бізнесменові, звичайно, далеко до справжніх провісників і астрологів, які можуть заглянути у майбутнє. Тому журналісти вирішили звернутися до тих, хто розмовляє з духами, і відштовхуючись від їх прогнозів, припустити, яким чином піде в інший світ російський цар Володимир Путін.

Від страшної хвороби

Прямолінійніше всього висловилися Афонські старці, які свого часу наклали на Путіна анафему за гріховні грабежі, обмани і прагнення до війни. За прогнозами старців диктатор попрощається з життям вже дуже скоро, у 2019 році. І причиною його смерті буде хвороба.

З таким прогнозом згодна і ясновидиця Юлія Мечникова, яка брала участь у шоу "Битва екстрасенсів".

"Путін дуже скоро помре через хворобу, – впевнена вона. – І у нього будуть дуже сильні передсмертні муки. Все це йому буде дано за його гріхи. Адже рано чи пізно це повинно статися і ненависть такої величезної кількості людей його наздожене".

Приберуть свої ж

Є серед передбачень і таке, яке, напевно, чекають дуже багато у світі. Воно стосується замаху на Володимира Путіна. Про такий перебіг подій повідав відомий астролог Влад Рос. Саме він передбачив анексію Криму, втечу Віктора Януковича і смерть його сина.

"Путін скоро потерпить сильну невдачу в якихось міжнародних переговорах, – сказав він. – І це може спричинити за собою те, що його спробують прибрати близькі люди, з його оточення".

Читайте також: В окупованому Криму "засвітилися" "два різні" Путіни (ФОТО)

Єдине, що не зміг точно сказати астролог, так це те, чи буде це замах вдалим чи ні.

Під час сексу

Звичайно, не залишили ми без уваги і передбачення найвідомішої ворожки в світі Ванги. Вона також не залишила життя Володимира Путіна без уваги, при чому в своїх видіннях вона називала його не інакше, як диктатором.

"Цей диктатор буде вбитий у третьому кварталі 2020 року, – йдеться в її прогнозі. – І помре він від задухи. Відбудеться це під час сексу зі спортсменкою (не секрет, що Путіну приписують роман з гімнасткою Аліною Кабаєвою). Під час інтиму вони виберуть неправильну позу, він почне задихатися і помре".

Також у прогнозі Ванги написано, що після смерті російського президента в багатьох країнах будуть організовані гуляння, а в деяких цей день зроблять вихідним.

Путін вже мертвий

Варто відзначити, що більшість ясновидців, екстрасенсів та відьом, до яких звертаються із пропозицією заглянути у майбутнє російського диктатора – відмовляли. І лише провидиця Світлана Калашник пояснила нам чому вони так обходять цю тему.

"А чому ви думаєте, що Володимир Путін ще живий?", – загадково запитала вона.

І дійсно, якщо згадати, скільки разів російського президента ловили на використанні двійників, цілком можливо, що колись один з них і зайняв місце справжнього Путіна. Більш того зовсім недавно його колишня дружина Людмила заявила про це на весь світ.

"Мого чоловіка, на жаль, вже давно немає в живих. Я змушена зізнатися в цьому публічно, тому що не можу більше бачити, що діється від його імені. Це страшні люди. Вони ні перед чим не зупиняться. Я боюся, що тепер вони вб'ють мене і дочок також, як вбили його", – заявила вона одному з німецьких видань.

Читайте також: Мережу спантеличив постарілий Путін (Фото)

Вона повідала, що свого часу до них додому приїхали якісь люди, перевернули все догори дном, переглянули всі папери і всі стіни простукали.

"Мені вони сказали тільки одне: "Якщо хочеш жити – мовчи". На всі питання про чоловіка коротко відповідали, що він скоро приїде, що в інтересах національної безпеки мені не варто це ні з ким обговорювати, – повідомила екс-дружина президента РФ. – Потім вже я дізналася, що вбивство Володимира готувалося заздалегідь, його усунули тоді, коли перший двійник був практично готовий зайняти його місце. Зовні він, звичайно, був дуже схожий на Путіна – я була вражена. Але це бувла зовсім інша людина".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter