Сьогодні на робочій нараді обговорили питання продовження реалізації проекту “Луцьк-Волноваха: разом збудуємо храм”. У зустрічі взяли участь виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Григорій Пустовіт, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Олексій Веремійчик,  заступник голови Волноваської районної ради Сергій Демченко, заступник голови Волноваської міської ради Ігор Ісміханов та інші представники волноваської делегації. Гості з Волновахи приїхали, щоб вшанувати пам’ять покійного міського голови Миколи Романюка, а також взяти участь у турнірі з футзалу пам'яті Миколи Романюка в рамках партнерських відносин між містами-побратимами Луцьком та Волновахою.

Читайте також: "Рішення з придбанням ручних валідаторів було необдуманим", - Григорій Пустовіт

Григорій Пустовіт розповів, що у квітні планують організувати благодійний концерт по збору коштів на будівництво, за участі волинських колективів: “Ми сподіваємось залучити депутатів міської ради, благодійників, меценатів, громадськість міста, щоб продовжити благородну місію”. Він вручив генеральному директору ПрАТ “Волиньобленерго” Володимиру Купчаку Подяку міського голови за активну життєву та громадську позицію, сприяння розвитку дружніх стосунків між містами Луцьк та Волноваха. Саме Володимир Купчак зробив перший грошовий внесок у будівництво церкви.

Підрядник, який виконує роботи, розповів як просувається будівництво, члени робочої групи обговорили питання того, що потрібно ще зробити та які корективи необхідно внести.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter