На ім’я Рожищенського міського голови Вячеслава Поліщука надійшов лист від командира військової частини А2562, полковника Петра Бухера.

Читайте також: У замку Любарта українські захисники отримали звання "Народний Герой України"

"У ньому командування військової частини щиро дякує за рожищанина Віктора Ткачука", – йдеться на сайті міської ради.

За словами полковника, хлопець чесно та сумлінно виконує свій військовий обов’язок із захисту і територіальної цілісності України в окремому ремонтно-відновлювальному полку.

"Своєю нелегкою службою Віктор гідно примножує справу поколінь захисників рідної землі, підтримує високий авторитет Збройних Сил України", – пише у листі Петро Бухер.

За час проходження служби рожищанин зарекомендував себе як дисциплінований і працьовитий військовослужбовець, який непорушно додержується Конституції України та віддано служить українському народові.

"Командуванням військової частини Віктор був неодноразово заохочений за самовіддану працю, вміле виконання завдань, зразкову військову дисципліну. Вірю, що Віктор і надалі зберігатиме вірність Військовій присязі, докладатиме всіх зусиль для надійного захисту нашої держави. Велике Вам спасибі за земляка!", – додав у листі полковник.

Читайте також: Бійці волинської бригади допомагають ліквідовувати масштабні пожежі на Луганщині

Віктор Ткачук до армії навчався у Рожищенському ліцеї № 4. Після закінчення школи вступив до Колківського училища та здобув професію водія-слюсаря. Крім того, хлопець активно займався футболом, зокрема, грав за ФК "Рожище" та "Торпедо Копачівка".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook