Українська співачка Світлана Тарабарова, яка у червоному латексі випустила кліп-маніфест, поділилася з шанувальниками радісною звісткою.

Читайте також: Вагітна Регіна Тодоренко збирається народити первістка скандальному Владу Топалову

Світлана та її чоловік Олексій Бондар вперше стануть батьками. Зараз співачка перебуває вже на шостому місяці вагітності, пише Viva.

Тарабарова знялася у зворушливій фотосесії, де показала чималий животик. Виконавиця розповіла, як почувається у ролі майбутньої мами. 

"Неможливо передати, що я зараз відчуваю. У мені б'ється нове життя, маленький всесвіт! У мене піднесений настрій і я натхненна – пишу майже кожен день! Точно знаю, у моєї дитини велике, чуйне і добре серце, тому що новий альбом ми пишемо разом ...", – прокоментувала артистка. 

Читайте також: Народила і приховує? Лобода заінтригувала новим фото

Світлана додала, що брати творчу паузу у її плани не входить. Цікаво, що під час знімань кліпу на пісню "Маніфест" Тарабарова перебувала на четвертому місяці вагітності та брала участь у складних хореографічних постановках. Зараз артистка активно гастролює Україною та проводить багато часу в студії, працюючи над новим матеріалом. 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter