Невдовзі у Луцьку розпочнуться роботи по встановленню індивідуальних теплових пунктів в багатоквартирних будинках 30-го і 40-го районів. Орієнтовний термін початку робіт – листопад місяць.

Читайте також: У місті на Волині на реконструкцію котельні спрямують 25 мільйонів

Про це йшлося 20 серпня під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

За словами т.в.о. директора ДКП "Луцьктепло" Івана Скорупського, по даному проекту визначений переможець. Ним стала італійська компанія, з якою вже укладено договір.

"У Луцьк приїжджала делегація, в особі власника італійської фірми "АМАРК", яка має досвід роботи по Україні. Зокрема, вони реалізовували такі проекти в Тернополі та Житомирі. Сьогодні ми чекаємо від італійців рахунок, який Європейський банк має оплатити. І відразу розпочнуться роботи: приїдуть проектанти для огляду будинків, які першочергово висловили свою готовність до реалізації даного проекту", – зазначив Іван Скорупський.

Зазначимо, що вартість проекту складає 2 млн. 75 тис. євро, а термін його реалізації – 18 місяців.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook