Волинський олігарх і народний депутат Степан Івахів виступив на погоджувальній раді 26 лютого 2018 року. 

Читайте також: Дорогий готель і космічний стиль, як волинський депутат Степан Івахів святкував день народження

Дане монотонне зачитування тексту з аркуша не містило в собі фактично жодного конструктиву і цим виступом він лише забрав у присутніх  5 хвилин їхнього часу. Цікаво, що волинський олігарх несподівано взявся за питання підтримки розвитку бізнесу в країні, зважаючи на монопольний характер роботи його мережі заправок WOG і неодноразове порушення закону у їхній діяльності. Хоча ще нещодавно політик із таким гарним волоссям, за версією Дениса П'ятигорця, знищив молочну галузь на Волині і Ковельський молокозавод. 

Читайте також: Битва титанів:як олігархи відбирають спадок у вдови Єремеєва

Риторика ж Степана Івахіва щодо конструктивного підходу до вирішення кризової ситуації в політичній сфері – це натяк на роздвоєння особисті. Адже кілька тижнів тому нардеп зі своєю групою "Воля народу" і екс-"регіоналами" навмисно провалили голосування за призначення виборів міського голови Луцька, що безперечно впливає на ситуацію в обласному центрі.

Якщо дійсно вибори про які говорить Степан Петрович відбудуться восени, то йому потрібно вибирати уже сьогодні: розраховуватися із обдуреними кредиторами чи збирати шалені гроші на кампанію. Адже ні для кого не секрет, що кожен голос виборця раніше вартував Івахіву, як мінімум 200 гривень, а враховуючи нинішню інфляцію і зростання курсу долара - ставки суттєво зростуть.

У безперервному потоці лірики, який зачитував обранець народу з листка, проблиснули два основних месседжа промови.

"Ми маємо вкрай важливі законопроекти, реалізація яких дозволить зробити важливий крок у питанні розвитку реального сектору економіки, створення нових робочих місць.

По-перше, це урядовий проект 2216а щодо діяльності технологічних парків, де на окремій території поєднується науковий, виробничий, кадровий потенціал для впровадження високоефективних видів техніки, технологій та продуктів нових поколінь. Дуже поширена практика на Заході, у світі їх існує близько 500, з яких 150 – у США. Закликаємо прийняти законопроект в цілому і на практиці використати цей передовий досвід.

До речі, якщо вірити відео з Притулою і Педаном одіозний олігарх побував на Місяці швидше виробника електрокарів «Тесла» самого Ілона Маска.

По-друге, це законопроект 2475а про внутрішній водний транспорт. На жаль, Україна сьогодні абсолютно не використовує ті логістичні можливості водних шляхів, надані нам географічним розташуванням. Тому депутатська група "Воля народу" переконана, що прийняття ініціативи дозволить залучити в галузь потужні інвестиції, надасть додаткові можливості до розбудови нашої економіки", – зазначив олігарх Степан Івахів.

Окрім того, він закликав Верховну Раду консолідуватись і врятувати Україну від колапсу.

Одіозний олігарх Степан Івахів у Верховній Раді продовжує забезпечувати умови для власного бізнесу вже не перший рік. Однак позитивних зрушень у його виборчого округу немає і навряд вони колись будуть.

Прикметно, що найбільше пораділи виступу олігарха журналісти  "кишенькових" ВолиньPost і Волинь24.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter