Українська асоціація футболу довірила групі DZIDZIO виконувати гімн України перед матчами національної збірної на Євро-2020.

Читайте також: "Росія, Росія!": серби шокували поведінкою під час матчу з українцями

Про це повідомив журналіст телеканалів "Футбол 1/2" Ігор Бурбас, передає Укрінформ.

"Дзідзьо – із днем народження! Найбільш душевний виконавець гімну України, голос якого невдовзі почує вся футбольна Європа. Оскільки УАФ довірила Михайлу Хомі вживу виступати перед кожним матчем збірної на Євро 2020", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 17 листопада національна збірна України з футболу провела заключний поєдинок у відборі Євро-2020, в якому на 55-тисячному стадіоні "Райко Митич" у Белграді обмінялася голами з командою Сербії (2:2), і кваліфікувалася до фінальної частини чемпіонату Європи з першого місця у своїй відбірковій групі.

Жеребкування фінального турніру Євро-2020 відбудеться в Бухаресті 30 листопада. Офіційна церемонія розпочнеться о 19.00 за київським часом.

Читайте також: Україна на останніх хвилинах вирвала перемогу в Естонії

Як повідомлялося, 11 жовтня виконання Дзідзьо гімну перед матчем між збірними України і Литви в Харкові підірвало мережу. Попри те, що він співає зовсім в іншому жанрі і стилі, як показує реакція соцмереж, гімн йому вдалося виконати разюче добре.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook