Колишній футболіст збірної України, волинянин Артем Федецький знову з'явиться на телебаченні. Цього разу Федецький не братиме участі у програмі "Розсміши коміка", а буде експертом на каналах "Футбол 1/2/3". 

Читайте також: Дружина волинського футболіста потрапила до лікарні

Федецький став новим експертом програми "Головна команда", яке присвячена матчам збірної України. Про це повідомляє сайт каналів "Футбол 1/2/3".

Федецький зізнався, що поки не відчуває хвилювання. Ексфутболіст припустив, що воно може з'явитися перед ефіром.

"Поки що немає мандражу, не відчуваю такого. Може, з'явиться перед ефіром, все ж це не звичайне інтерв'ю. Експерти повинні бути об'єктивними. Ясна річ, що у кожного є свої симпатії, але аналізувати гру потрібно об'єктивно.

До ефіру потрібно готуватися за футбольними матчами, проаналізувати суперника і нашу гру, на якій позиції можуть зіграти гравці, яку схему буде використовувати наш тренер і тренер суперника", – зазначає Федецький.

Читайте також: У Луцьку ексгравець київського "Динамо" влаштував бійку на турнірі (відео)

Що відомо про Федецького

35-річний Федецький як футболіст виступав на позиції правого захисника. Встиг пограти за "Шахтар", київський "Арсенал", ФК "Харків", "Карпати", "Дніпро", а також німецький "Дармштадт".

З "Шахтарем" у 2009 році Федецький став переможцем Кубка УЄФА. У 2015 році дійшов до фіналу Ліги Європи разом з "Дніпром".

За збірну України Артем відіграв 53 матчі, в яких відзначився двома голами.

Після футбольної кар'єри Федецький вже з'являвся на телебаченні. Артем виграв у програмі"Розсміши коміка".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook