Депутатка від "ЄС" Софія Федина записала нове відеозвернення, де прокоментувала свій скандальний стрім та знову звернулася до Президента Зеленського.

Читайте також: "Та йди ти на!": військові "послали" Софію Федину з партії Порошенка через дорікання за те, що вони проголосували за Зеленського

Відповідне відео з’явилося на Youtube.

Депутатка наголосила: після усіх погроз вирішила теж прокоментувати ситуацію із суботнім стрімом.

"Був емоційний стрім, але інакшим не міг бути. Це не лише підсумок ситуації, яка склалася у цей день у Золотому, а підсумок багатьох тенденцій, які  зараз спостерігають у нашій державі, – зазначила вона. – Головне завдання цього стріму було досягнуто: нас таки почули і почали реагуват".

Також Федина зазначила, що "ніхто не має права хамити і ображати воїнів-захисників, тим більше людина, яка не служила і не воювала і чотири рази ухилилася від повістки".

Також розповіла: після цього стріму на неї "налетіло багато московських ботів і два основних путінських підгавкувачі".

"Я дуже хочу, щоб Президент Зеленський на своїй шкірі відчув усі прольоти, – уточнила вона. – І те, що ми з Марусею сказали, це те, що може чекати Президента та його команду, якщо вони не візьмуться за розум".

Читайте також: "С*ка, вб'ють на фронті": скандальна волонтерка Звіробій пригрозила Зеленському фізичною розправою (відео)

"Я відповідаю за свої слова. Мені дико болить. Виявляється, я основний ворог.  Пане Президенте, включайте мозок. Інакше, реакція буде бурхлива. У вас ще є шанс", – резюмувала депутатка.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook