14 серпня при Управлінні СБУ у Волинській області на території регіону розпочалися планові антитерористичні навчання. Вони проходять під егідою Координаційної групи Антитерористичного центру. Повідомляє Управління Служби безпеки України у Волинській області.

Читайте також: На Волині СБУ викрила військовослужбовця на торгівлі амфетаміном (фото)

У зв’язку з цим у місті Ковель та Ковельському районі змінено рівень терористичної загрози з "сірий" на "жовтий".

Нагадуємо, що на період проведення навчань на окремих територіях регіону можливе тимчасове запровадження особливого режиму, зокрема обмеження або заборона руху автотранспорту і пішоходів, перевірка документів, що посвідчують особу, огляд автомобілів тощо.

Служба безпеки України просить мешканців та гостей регіону із розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні вимоги правоохоронців.

У випадку виявлення підозрілих осіб або предметів, отримання інформації про наміри здійснення терористичної, диверсійної, розвідувально-підривної діяльності звертатися до Управління СБУ у Волинській області за телефонними номерами: (0332)24-22-10, 097-7-911-911, e-mail [email protected], або за номером 102.

Читайте також: Зеленський доручив звільнити керівників силових відомств Волині (оновлено)

Як стало відомо виданню "Під прицілом", антитерористичні навчання у Ковельському районі спричинили кількакілометрові затори на дорогах. Водії обурюються, що змушені стояти в заторах. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook