Волинського військового, "кіборга" з донецького аеропорту Віктора Михальчука хотіли вивести на марш полонених "кіборгів" у Донецьку, однак його врятувала світлина власних дітей.

Читайте також: Ірина Констанкевич відстоює інтереси атовців у Верховній раді

Волинського "кіборга" мобілізували ще 30 серпня. Служити потрапив до 80-ї аеромобільної бригади. Він – один з останніх захисників Донецького аеропорту. Віктор нікому не говорив, що захищає аеропорт, щоб не хвилювалися.

Уже згодом жінка військовго дізналася, що чоловік потрапив до лікарні завдяки фотографії дітей, яку завше носив із собою. Адже спочатку бойовики хотіли провести його, тяжкопораненого, вулицями Донецька без надання медичної допомоги. Але приїхав "старший", побачив фото і сказав викликати швидку.

Сьогодні Віктор із родиною проживає у селі Залісоче Ківерцівського району, однак відголос війни і полон дає про себе знати.

Читайте також: "Азовець" відмовився тиснути руку Порошенку

Під час нещодавнього візиту до Ківерцівського району народний депутат Ірина Констанкевич мала за честь познайомитись із волинським Героєм. Розмовляли довго і про все.

Віктор згадує події того часу, ніби все відбувалося вчора та переконує, що якби операцією керували бойові офіцери, а не «паркетні» генерали з Києва, то такого б не сталося.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter