У Вінницькій області від ураження струмом загинув 26-річний військовий-контрактник.

Читайте також: Невдале селфі: підліток живцем згорів на даху електропоїзда (фото 18+)

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону.

Військова прокуратура Центрального регіону України взяла під контроль випадок загибелі солдата ЗС України, водія 1 відділення 2 гірсько-штурмового взводу однієї з військових частин, яка дислокована у Івано-Франківській області.

За інформацією прокуратури, установлено, що 8 жовтня близько 11:45 військовий ешелон однієї з військових частин окремої гірсько-штурмової бригади ОК "Захід" Збройних Сил України зупинився на залізничній колії станції залізничного вокзалу м. Козятин.

"Під час перевірки кріплення автомобільної техніки на платформах, солдат, військовослужбовець військової служби за контрактом даної військової частини, 1992 р.н., отримав тілесні ушкодження несумісні з життям, внаслідок чого загинув на місці події. Причина загибелі військовослужбовця – удар струмом напругою понад 27000 В., що проходить по кабельній лінії", – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Підвішували, били електричним струмом: бізнесмен розповів про тортури в МГБ "ЛНР" (Відео)

Наразі приймається рішення про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України ("Умисне вбивство"). Вирішується питання про передачу матеріалів кримінального провадження для здійснення процесуального керівництва до військової прокуратури Вінницького гарнізону Центрального регіону України.

Тривають невідкладні слідчі дії.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter