Український співак Віктор Павлік та його концертна директорка, 25-річна Катерина Реп'яхова офіційно стали чоловіком та дружиною.

Читайте також: Алла Мазур показала, який вигляд має після операції (фото)

Довгих два тижні новоспечені молодята мовчали про подію і лише зараз розсекретили її. Тепер же молода дружина виконавця активно ділиться з підписниками романтичними фото з весільної фотосесії.

На знімках Віктор Франкович постає у костюмі та білій сорочці, а його кохана – у ніжній обтислій сукні молочного кольору з довгою прозорою накидкою.

Розпис Катерина назвала репетицією перед їхнім весіллям, дату якого тримає у таємниці.

"Ця подія була маленькою репетицією нашого важливого дня – дня весілля! Біля нас не було нікого, навіть сукню мені шнурував чоловік", − зізналася Реп'яхова.

Разом з тим щаслива дружина наголосила, що сукня, у якій вона була на розписі, не основна.

Це не основна моя весільна сукня, головне я зберігаю на церемонію, її ніхто не бачив
поділилася Катерина

Нагадаємо, що Віктор Павлік був одружений тричі – першою його дружиною була дівчина на ім'я Ліда, яка народила йому сина. Потім у співака були стосунки зі Світланою з Узбекистану, які тривали вісім років і у яких народилася донька Христина.

Читайте також: "Я чекаю малюка": переможниця "Танців з зірками" вагітна вдруге (фото)

Потім Павлік не встояв перед красою танцівниці Лариси, з якою він одружувався двічі. У них народився син Павло. 2016-го року Павлік розлучився з Ларисою та почав зустрічатися з Катериною Реп'яховою.

25-річна дівчина розповіла про доленосне знайомство зі співаком та поділилася, що зустріла артиста завдяки китайському другу. Концертна директорка стала четвертою дружиною зірки.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook