29-річний чоловік влаштував жорстоку розправу над своєю дівчиною.

Читайте також: Посварилися: чоловік підпалив молоду жінку (відео)

Моторошний інцидент стався у Запоріжжі це біля багатоповерхівки на очах у перехожих. Пара спочатку сварилася, а потім чоловік на ім'я Віталій облив її рідиною і підпалив, пише ТСН.

У Анастасії опіки 90% тіла, вона перебуває у лікарні у вкрай тяжкому стані.

Її соцмережі наповнені спільними фото та зізнаннями у коханні. В одному з дописів дівчина пише, що заміж Віталій її покликав на другий день знайомства, а за пару місяців зробив офіційну пропозицію – з обручкою та у присутності батьків.

"Ніколи не просила подарунки, але при цьому завжди він до копійки на мене все витратить. Ми звичайна сім'я, але він з себе лізе що б подарувати золото, айфони, білизна за 2 тис., духи за 4 і багато іншого. Понад рік стосунків і жодного тижня без квітів. За весь час максимум 3 дні не бачилися (нібито), а так 24/7. Якщо скандалимо, то пів квартири руйнуємо, миримося – друга половина страждає", – так написала Настя в своєму фотоблозі наприкінці квітня поточного року. 

Читайте також: Молодик заштовхав дівчину у її ж квартиру, побив, зґвалтував і пофотографував (відео)

Подруги дівчини у телефонній розмові підтвердили, що Настя дійсно дуже кохала свого нареченого, але він її страшено ревнував. Через те з подругами вона майже перестала бачитись.

"Особисто його не знала і не бачила. Тільки з розмов. Він їй забороняв (зустрічатись з друзями), не відпускав навіть манікюр зробити, ревнував. Фотозвіти звідусіль (вимагав)", – розповіла подруга Аліна.

"Настя моя подруга дитинства, я з нею дуже часто спілкувалась. Коли вона почала з ним зустрічатись, він її постійно ревнував, вона постійно, практично, вдома сиділа, з дому не могла вийти навіть на каву. Про нього я взагалі майже нічого не знаю. Коли з нею зустрічались, вона говорила, що він дуже добрий і все інше. Не думала, що він на таке здатний, відверто кажучи", – підтверджує подруга Карина. 

Читайте також: На Волині чоловік вбив власну дружину та намагався накласти на себе руки (відео)

Також знайомі припускають, що під час нападу Віталій міг перебувати в стані алкогольного сп'яніння.

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею "замах на навмисне вбивство". Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі. Раніше Віталій не був судимим. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook