Дорогі українці!

Щиросердечно вітаю з найвеличнішим національним святом – Днем Незалежності України. Зі святом патріотизму, гідності та єдності.

Українці поклали на вівтар омріяної незалежності мільйони життів. Наша земля, зболена історичними лихоліттями й скроплена кров’ю предків, пам’ятає століття жертовної боротьби за національну гідність та право бути нацією.

І тільки 29 років тому – 24 серпня 1991 року – справедливість восторжествувала. Ми здобули незалежну й соборну Українську Державу.

Проте вже сьомий рік поспіль ми знову боронимо свій суверенітет й територіальну цілісність у воєнному протистоянні з підступним ворогом. І платимо за це найдорожчим – життями наших співвітчизників.

Нині, коли Україна відстоює свою державність на східних рубежах, нам як ніколи потрібне єднання навколо національної ідеї. Тільки у згуртованості наша сила. Тільки разом ми здатні на великі й малі перемоги та світове визнання.

Тож пам’ятаймо і шануймо подвиги героїв минулого й сьогодення, прагнімо національної єдності, гартуймо волю до боротьби. Ми різні, але єдині у бажанні жити в сильній та успішній європейській державі. На кожному з нас лежить величезна відповідальність за майбутнє України.

Бажаю усім нам сили, мудрості, злагоди, щастя, благополуччя та миру!

З повагою народний депутат України, лідер партії "ЗА Майбутнє", засновник Фонду "Тільки разом" Ігор ПАЛИЦЯ