Кандидат у президенти України Володимир Зеленський розповів, що чинна влада на чолі з Петром Порошенком підготувала проти нього провокації. Деякі з них вже були реалізовані, а деякі лише готуються і мають відбутись ближче до виборів (31 березня).

Читайте також: Побили і спалили машину: охорона Порошенка помстилась активістам за інцидент на зустрічі з президентом (Відео)

Про це Володимир Зеленський дізнався від працівників у правоохоронних органах, які налаштовані проти брудних технологій на виборах.

"Спершу зі сторони провладних політиків лунали слова, що я не маю досвіду у політиці і не можу претендувати на посаду президента. Потім почались погрози мені і членам моєї сім'ї. Але це все не спрацювало. Адже все, за що береться наша влада, – не працює.

Зараз чинна влада пробила дно:

– Перше, почали прослуховувати мій офіс.

– Друге, реєструють кримінальну справу проти мене та "Кварталу 95" через нібито відмивання грошей.

– Третє, з'явилась інформація, що спеціальні люди шукають контакти на території ЛНР, щоб там встановити білборди з моєю політичною агітацією. Дуже радий, що у нашої влади багато друзів серед терористів.

– Четверте, депутат з однієї партії, назва якої складається з трьох букв, реєструє особисто проти мене кримінальну справу. Не знаю, що з людиною, можливо, передоз.

– П'яте, думаю, в найближчий час з'явиться кримінальна справа проти мене через те, що нібито я у 2002 на автомобілі в Чернігівській області збив людину.

Дуже вдячний за цю інформацію багатьом професіоналам, фахівцям з правоохоронних органів. Є нормальні люди і це дуже круто. А всім цим лайнометам та фейкерам хочу сказати: ми все пам'ятаємо, нічого не забудемо, і буде відповідь згідно закону", – сказав Зеленський у відеозверненні.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter