Для успішного розвитку країні потрібна чесна влада, яка забезпечить рівність усіх громадян перед законом.

Читайте також: Завдяки Олександру Шевченку здійснилася мрія волинянки

Про це в ефірі луцького телеканалу "Аверс" заявив народний депутат від УКРОПу, учасник президентських праймеріз Олександр Шевченко.

"Україна має будуватися на принципах законності. Законів повинен дотримуватися кожен однаково: як звичайний громадянин, так і президент. Просто один закон для всіх", – підкреслив укропівець.

За словами політика, найбільшим інвестором української економіки можуть стати самі громадяни. Втім, для цього влада має забезпечити прозорість своєї діяльності та відновити довіру людей до державних інституцій.

"Якщо українці повірять у відкритість влади та нормальну роботу банків – вони витрачатимуть більше, будуватимуть бізнес, працюватимуть і на себе, і на економіку", – наголосив Олександр Шевченко.

Водночас має розпочатися реальна боротьба з корупцією, яка досі більше нагадує битву з вітряками. Укропівець нагадав, що нині діяльність усіх правоохоронних органів, зокрема й антикорупційних відомств, контролює безпосередньо президент Порошенко. Силовики закривають очі на свавілля чиновників, які безсоромно грабують власний народ.

Читайте також: Олександр Шевченко у Луцьку, розповів за які гроші побудував "Буковель"

"Влада використовує Україну як рабиню: б’є, ґвалтує, торгує нею, як розмінною монетою. Все зміниться тільки тоді, коли нашу країну перестануть грабувати", – зауважив Олександр Шевченко.

На його думку, зламати стару корупційну систему можливо лише після приходу до влади нових облич – молодих політиків і дієвих менеджерів. Не варто покладатися на старих чиновників, які грабували країну протягом останніх трьох десятиліть.

"Якщо й надалі віритимемо тим політикам, які були 27 років при владі, – краще точно не житимемо. Якщо ж ми реально хочемо збудувати країну гідності і правди, то не варто обирати одних і тих же за принципом "аби не гірше", – переконаний укропівець.


Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter