Через використання земельних ділянок на вулиці Єршова ТзОВ "ВЕСТ ОЙЛ ГРУП", завдала збитків Луцьку на суму 11,652 мільйона гривень.

Читайте також: WOG: заправка чи генделик?

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 20 грудня.

Начальник управління земельних ресурсів міськради Сергій Шабала повідомив, що 20 листопада пройшло засідання комісії Луцької міської ради, на якому визначали збитки власнику землі.

Читайте також: "Це дорога пекла" - лучанин про дорогу на одній з АЗС WOG

Комісія склала спеціальні акти, відповідно до яких, ТзОВ "Спектр-Центр", без правовстанвлюючих документів використовував земельну ділянку на вулиці Привокзальній, 12, що завдало збитків для Луцька у сумі 1,201 мільйона гривень, ТзОВ "ВЕСТ ОЙЛ ГРУП", використовуючи ділянки на вулиці Єршова, 1, завдало громаді міста збитків у сумі 11,652 мільйона.

Акти комісії затвердили члени виконкому для того, щоб продовжити роботу з відшкодування збитків та поверненням грошей у міський бюджет.

Читайте також: Волинські медики показали, як виглядає «пожертва» горе-благодійника

Нагадаємо, фірма не укладала договору оренди ділянки, попри рішення міськради про надання ділянки на умовах оренди. Цього року втретє на розгляд сесії подали проект рішення і "ВЕСТ ОЙЛ ГРУП" зрештою уклало договір оренди. Прокуратура зараз пропонує міськраді розглянути питання щодо років, коли фірма користувалася ділянкою без правовстановлюючих документів.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook