Влад Яма отримав серйозну травму під час дванадцятого прямого ефіру "Танців з зірками 2020". Головний суддя проєкту вийшов на паркет з фронтвумен гурту The Hardkiss Юлією Саніної і Дімою Жуком, щоб станцювати ф'южн.

Читайте також: Влад Яма налякав шанувальників зміною іміджу (фото)

Після цього танцювального номера ведучий проєкту Юрій Горбунов заявив, що у Влада Ями травма, і його прямо зі студії відвезли в лікарню. Варто зазначити, що на відео танцю не видно на якому моменті він міг отримати травму. Яма дотанцював до кінця і стояв з усіма, коли танець оцінювали інші судді.

Як виявилося пізніше, хореограф пошкодив руку. Влад записав відео для Instastories і звернувся до всіх небайдужих, розповівши про своє самопочуття.

"Зі мною все в порядку. Знеболюючі, лід і зробив знімок. Їду спати. Буває", – лаконічно відповів хореограф на питання небайдужих.

Читайте також: Влад Яма показав унікальне дитяче фото із "Потапом" у сукні

Дружина Влада, Ліліана в понеділок, 16 листопада, показала чоловіка під час сніданку і розповіла про його самопочуття.

"Слава Богу, все в порядку, є травма – не перелом. Щасливий, снідає", – прокоментувала вона на камеру родинну трапезу. Влад в знак підтвердження показала забинтовану бандажним фіксуюючим еластичним бинтом праву руку.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook