Сьогодні, 23 квітня, біля спорткомплексу "Драйв" луцькому громадському активісту Андрію Васильєву погрожував директор ПАТ "Електротермометрія" Юрій Малихін.

Читайте також: Лучани продовжують боротися в суді за гуртожитки «Електротермометрії»

Про це повідомляє Андрій Васильєв на своїй сторінці у Facebook.

Зі слів чоловіка, він отримав порцію негативу та погроз від власника спорткомплексу "Драйв" Юрія Малихіна за те, що зробив зауваження "автоандону". 

"Все сталось на під’їзді до спорткомплексу "Драйв". Водій позашляховика "Toyota" відмовився поступитись дорогою, розмахуючи руками, з невдоволеним виразом обличчя", – йдеться в дописі.

"Зі старту я отримав погрози у свою адресу: "Да кто ты такой, сейчас я выйду и покажу тебе, козел, кто кому должен уступать. Я обязательно найду способ с тобой расправиться, это так просто для тебя не закончится", – повідомляє Андрій.

Як виявилось, цим "знавцем ПДР" був Юрій Малихін.

"Цією нахабою виявився власник спорткомплексу "Драйв" та Приборзаводу "Електротермометрія" Малихін Ю.О. Людина, якщо можна його так назвати, на мою думку відчуває себе володарем всього оточуючого, отримавши в спадок все вище перечислене, нічого власноруч не створивши, а лише користуючись усім тим, навіть неспроможний був розвивати завод гигант, який під час керівництва його батька процвітав. Сьогодні це підприємство ледь зводить кінці з кінцями", – підсумував дописувач.

Користувачі мережі гостро висловилися щодо Малихіна:

Сергій Навроцький: оооо, мені розказували як коли не було чим людям на приборі з/п дати, то він на новому квадрациклі по території заводу ганяв)))

Алекс Ша: То те гівно, якого два роки назад на Крузаку п'яним зловили? Те гівно, яке хавало наїло, а на зарплату людям не вистачає? Те мурло, яке з заводу – мільйонера зробило завод – голодранець?

Паша Тихнюк: Вас він пропустив все-таки в кінці діалогу?

Андрій Васильєв: з психами, газанув так, що аж люк вискочив з під колес, і набрав охороні , заборонивши мені проїзд на тереторію як клієнту закладу

Нагадаємо, що 2016 року, власника "Драйву" зловили п'яним за кермом свого "Toyota Land Cruiser". Тоді чоловік намагався втекти, однак його наздогнали і зупинили.

Протягом усього спілкування з патрульними водій поводився зухвало, вживав лайку, чіплявся за їхній одяг, говорив, що дасть комусь "штуку зелені, і йому все порішають", що в нього є три посвідчення водія, і "всі ці штрафи не мають значення".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter