Організатори асоціації авто на іноземних номерах «АвтоЄвроСила» оголосили для усіх своїх прихильників готуватися до акцій протесту під Верховною Радою у найближчий час.

Читайте також: Польща хоче обмежити рух «євроблях» через кордон

У зверненні до членів організації, її очільник Олег Ярошевич пояснює необхідність протесту з можливим прийняттям законопроекту номер 7286, внесеного Кабінетом Міністрів як невідкладний, повідомляє 24 канал.

У даному законопроекті поліції надаються розширені повноваження, за якими вони зможуть перевіряти будь-які авто, а «євробляхи» змусять реєструвати у Сервісних центрах МВС України.

Олега Ярошевич вважає, що тільки цей закон приймуть, почнеться масове

«Це недопустимо, тому що це повноваження не поліцейських, а митників, – вважає Ярошевич. − Така норма закону призведе до корупції і більше нічого не зміниться. Тому що лише закон про розмитнення зніме соціальну напругу. Цей закон зараз розробляється разом з ДФС, нардепами та АвтоЄвроСилою. Діалог із владою почався», − говорить він.

Олег Ярошевич зазначив, що власникам нерозмитнених автомобілів треба бути готовим терміново зібратися і не дати прийняти законопроект 7286, який дає нові повноваження поліцейським і не дасть змоги боротися за цілі та пріоритети власників «євроблях»

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook