Учора, 8 січня, в Луцьку на проспекті Відродження автомобіль "Opel Omega" здійснив наїзд на ученицю місцевої школи, котра переходила дорогу на нерегульованому пішохідному переході.

Читайте також: На Волині поїзд переїхав працівника залізниці навпіл

Про це повідомляє ГУНП Волині.

Автопригода сталася ввечері на проспекті Відродження. Водій автомобіля "Opel Omega" з номерами державної реєстрації Республіки Польща здійснив наїзд на 17-річну ученицю місцевої школи, яка перетинала дорогу на нерегульованому пішохідному переході. Постраждалу госпіталізували до Волинської обласної клінічної лікарні. Водій транспортного засобу втік з місця скоєння ДТП.

Поліція за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України й проводить заходи, спрямованні на встановлення особи правопорушника. Санкція статті, зокрема, передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.

Поліція звертається з проханням до громадян, котрим відома будь-яка інформація про місце перебування водія транспортного засобу, який скоїв ДТП, невідкладно повідомити про це за номером телефону "102".

Нагадаємо, що У Луцьку на двох пішохідних переходах на проспекті Відродження автомобіль збив людей.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook