Водій маршрутки, який не зупинився на прохання пасажирки на потрібній зупинці, облаявши її, стверджує, що жінка була п'яна і не взагалі не орієнтувалася, де знаходиться. Це керманич маршрутного таксі №12 (перевізник ТзОВ ВТП "Санрайз" ЛТД) написав у пояснювальній записці. Цікаво, що лист з проханням прокоментувати інцидент перевізнику надійшов 28 березня, тим часом, як пояснювальна записка водія датується 25.03.

Про це написав на своїй сторінці в мережі чоловік жінки Петро Мастирка, передає Інформаійне агенство "Волинські новини".

Читайте також: "Тисни на кнопку, коза", – хамству луцьких маршрутників немає меж

Нагадаємо, що більше тижня тому, повертаючись з ринку маршруткою №12 АС48-54АІ, перед зупинкою "Тарасова", лучанка натиснула кнопку повідомлення про зупинку. Водій не зупинився. Одна пасажирка сказала, що кнопка, швидше всього, не працює, бо люди гукали до водія із проханням зупинитись.

Жінка теж гукнула, щоб водій зупинився на зупинці "школа №2". Але замість того, щоб зупинитись, водій сказав: "Треба на кнопку тиснути, коза," і додав швидкості", – зауважив чоловік.

В результаті, водій маршрутки зупинився тільки на зупинці "Тубдиспансер".

Зі слів чоловіка лучанки Петра Мастирка, перевізник стверджує, що це дружина грубила йому, а не навпаки.

"З пояснювальної водія – моя дружина була сильно п'яна і була не сама і взагалі не орієнтувалася, де знаходиться. І навіть "обригала" (так написав водій в пояснювальній) маршрутку. Зі слів керівництва водія, це моя дружина грубила водієві. Формальна відписка. Вони вже настільки обнагліли від своєї безкарності, що не помічають, що пишуть. А справа в тому, що лист до них надійшов 28.03, а пояснювальну водій написав 25.03. Тобто завчасно знав, що треба писати. Більше того, навіть свідчення свідків узяли. То не ми, то все пасажири, а ми – білі та пухнасті. Одним словом – усе брехня.

Ось такий сервіс, таке відношення до пасажирів. А ще їм мало, хочуть піднімати ціни на проїзд. Напевне не чули і не читали, що в Україні уже два міста відмовились від маршруток", – йдеться у дописі чоловіка.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter