Автопригода з потерпілими сталася сьогодні, 12 травня, близько 02:20 на автодорозі "Городище-Рівне-Староконстянтинів", передає офіційний сайт Національної поліції.

Читайте також: У Луцьку маршрутка протаранила тролейбус (Фото)

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що двоє дівчат 18-ти та 19-ти років, жительки села Олександрія, прямували додому, коли в цей час на них скоїв наїзд автомобіль, який рухався назустріч та з місця пригоди втік. Попередньо відомо, що пішоходи йшли узбіччям.

Швидку медичну допомогу викликав небайдужий водій, який помітив дівчину на дорозі.

Читайте також: Кримінал за 3-ма статтями: побиття журналістів волинськими митниками розслідує ДБР

Унаслідок ДТП молодшу жительку Олександрії, у якої виявили запах алкоголю, із закритою черепно-мозковою травмою, осадненнями та забоями тіла доставили до медзакладу Рівного і після надання необхідної меддопомоги відпустили. Старша – до лікарні не зверталась.

За цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

З місця події слідчі вилучили уламки транспортного засобу. Відтак вставлено, що в ДТП підозрюється автомобіль "Volkswagen" білого кольору.

"Правоохоронці звертаються до громадян, якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо скоєного злочину, негайно повідомляйте до поліції за номерами телефонів: 067-495-29-59 або 102.

Анонімність гарантуємо", – інформує відділ комунікації поліції Рівненської області

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook