Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман закликає народних депутатів повідомляти про факти порушення законодавства, неефективного використання ресурсів та інших порушень голів РДА.

Йдеться про перевірку діяльності таких посадовців на Волині за зверненням народного депутата Ігоря Гузя.

Читайте також: Володимира Гройсмана просять перевірити голів РДА призначених Гунчиком

Про це повідомляє "Перший", посилаючись на сторінку Ігоря Гузя у Фейсбук.

Він нагадав про найбільш кричущі факти порушень голів РДА, призначених за поданням Володимира Гунчика

"Справа у тому, що двох голів РДА затримали на хабарях торік. Один голова РДА видає розпорядження, що районна газета має з ним погоджувати матеріали. Іншого, перед тим як займав посаду голови РДА, затримали п’яним за кермом. Ще один провалив тендери на забезпечення харчуванням дітей-чорнобильців", – наголошує парламентар.

Позицію народного депутата підтримав прем'єр-міністр Володимир Гройсман і повідомив, що у багатьох регіонах проходитимуть відповідні перевірки щоб покарати порушників.

"Ми із квітня розпочинаємо перевірки областей і використання державних ресурсів. Ми знайдемо кожного, хто робив халтуру. І він буде за свої гроші це виправляти. В тому числі це стосується тих, хто випиває і сідає за кермо. Такі голови РДА просто ганьблять державну владу. Тому їх потрібно звільняти із роботи", – повідомляє прем'єр-міністр.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter