Президент України Володимир Зеленський та глава Офісу президента Андрій Єрмак захворіли на коронавірус. Про це інформують на сторінках глави держави та керівника офісу у Facebook.

Читайте також: На Волині ще одну лікарню перепрофілюють під госпіталь для хворих на COVID-19

У Президента України Володимира Зеленського позитивний тест на коронавірусну інфекцію COVID-19. Глава держави почувається добре і продовжуватиме виконувати свої обов’язки в дистанційному режимі на самоізоляції.

"У нього завжди будуть потрібні інструменти та обладнання для зв’язку. Керівник Офісу Президента, його заступники та працівники Офісу здають ПЛР-тести на постійній основі. Юлія Ковалів, на щастя, вже отримала негативний тест і береться до роботи у звичайному режимі з дотриманням карантинних обмежень. Ми повідомлятимемо про стан Президента та працівників Офісу", – повідомляють на сторінці президента.

Глава офісу президента Андрій Єрмак на своїй сторінці у мережі також повідомляє про позитивний тест на коронавірус, а також зазначає, що  піде на самоізоляцію та буде продовжувати роботу.

"Під кінець робочого дня отримав занадто "позитивні" новини: у мене позитивний тест на коронавірус, але почуваюся нормально. На цьому тижні запланована відеозустріч радників лідерів нормандського формату. Це один з найважливіших моїх пріоритетів, тому часу хворіти немає зовсім", – написав глава ОП.

Читайте також: Другий етап реагування: з понеділка всі планові операції та госпіталізації заборонені

Він запевнив, що не збирається зменшувати робочий темп.

"Андрій Борисович також йде на самоізоляцію і буде працювати дистанційно", – розповівРБК-Україна радник глави ОП Михайло Подоляк.

"Якщо переговори на цьому тижні не відбудуться – точно не з моєї вини. Друзі, закликаю всіх: не допускайте недбалого ставлення до карантинних правил", – заявив Єрмак.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook