Генератори, засоби гігієни, побутова хімія – це все те, що в черговий раз зібрала Волинська обласна організація Української Спілки ветеранів Афганістану для воїнів АТО, які служать на передовій.

Читайте також: Волинські афганці продовжують підтримувати бійців АТО

Як розповів голова Волинської спілки ветеранів Афганістану, депутат Волинської обласної ради від фракції "УКРОП" Григорій Павлович, волонтери збираються відвідати передову, починаючи від Світлодарської дуги та закінчуючи Широкіним. Зокрема, каже Григорій Павлович, воїни отримають все те, що їм вони замовляли, а також продукти харчування та одяг.

Зі його слів, у зоні АТО волонтери побували уже безліч разів, раніше воїни отримували продукти харчування, теплі речі, а також безпілотник. Цього разу військові отримають необхідні їм засоби гігієни, побутову хімію, а також генератори.

Тож, Григорій Павлович подякував всім тим, хто проявив небайдужість та допоміг зібрати необхідні речі, зокрема Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом", ПАТ "Теремнохліб", підприємцям Олегу Дмитруку та Олександру Мигальчуку, ТОВ "Забіяка", компанії "Луцьк Експрес", а також пекарні міста Любомль.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter