Слідчі Луцького відділу поліції розпочали кримінальне провадження за фактом умисного пошкодження майна під час футбольного матчу на стадіоні "Авангард" у Луцьку. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 194 Кримінального кодексу України, інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Читайте також: "Волинь" – "Карпати": ультрас вибігли на поле для розправи з арбітром та спалили трибуни (відео)

У суботу ввечері, 8 червня, під час футбольного матчу між командами "Волинь" (Луцьк) та "Карпати" (Львів) на стадіоні "Авангард" вболівальники львівського футбольного клубу зривали з трибун сидіння та підпалювали їх. Вогонь загасили працівники Державної служби надзвичайних ситуацій, ніхто з людей не постраждав.

Читайте також: "Волинь" може переграти матч за вихід в Прем'єр-лігу: відомий суперник

Поліція за фактом умисного пошкодження майна проводить досудове розслідування в ході якого будуть встановленні всі обставини кримінального правопорушення та особи причетні до його скоєння.

Санкція статті визначає покарання у вигляді, зокрема, штрафу, чи громадських або виправних робіт. Найсуворіше покарання - обмеження волі або позбавлення волі на строк до трьох років.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook