Луцьк приймає чемпіонат України з легкої атлетики, що дає місту можливість створити собі імідж та престиж і зробити його впізнаваним як в Україні так і за кордоном. Велику роль в цьому відіграє Фонд Ігоря Палиці "Тільки разом", за чий кошт був реконструйований стадіон "Авангард".

Читайте також: Чемпіонат України з легкої атлетики у Луцьку: програма змагань і розваг 2-го дня

"Без жодного сумніву можна ствердити, що Луцьк є столицею легкої атлетики в Україні. А стало наше місто такою столицею завдяки Ігорю Петровичу Палиці, який за власні кошти реконструював стадіон і завдяки старанням команди Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом", яка реалізовувала цей проект спільно з Федерацією легкої атлетики України.

Це величезні вкладення в спортивну інфраструктуру міста, реальне значення і роль яких можна буде усвідомити лише згодом.

Наше місто гордиться тим, що такі змагання сьогодні проходять саме в Луцьку, адже це імідж та престиж нашого міста та його впізнаваність в Україні й за кордоном", – написав радник міського голови Ігор Поліщук.

Читайте також: У Луцьку минув перший день чемпіонату України з легкої атлетики: результати

Високий рівень розвитку спортивної інфраструктури Луцька і Волині в цілому відзначив міністр молоді та спорту Ігор Жданов.

"Для мене ця подія дуже важлива. Це своєрідна репетиція перед чемпіонатом Європи, який наступного року теж відбудеться в Луцьку", – наводить слова Ігоря Жданова прес-служба ОДА.