Новий голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко розповів про кадрові зміни. Від так, першим заступником новопризначеного очільника став екс-директор компанії "Вог аеро джет" Петро Столяр – людина із близького оточення одіозного депутата та олігарха Степана Івахіва.

Читайте також: Нові радники губернатора Волині: хто вони?

Про це стало відомо із власних джерел Інформаційному агенству "Волинські новини".

Із копії документу, який відправили до Адміністрації Президента стало відомо, що Столяр має військову освіту та 12 років стажу на керівних посадах у сфері економіки.

Тож Олександр Савченко вніс подання на призначення Петра Столяра своїм першим заступником з економічних питань.

Також відомо, що Петро Столяр був директором фірми "Вог аеро джет", що належить до групи компаній Степана Івахіва "Континіум".

Залишається лише здогадуватись, що Івахів пообіцяв Петру Порошенку за дозвіл "обкласти" новопризначеного голову ОДА кишеньковими заступниками з "Континіуму". Але враховуючи той факт, що соратник Івахіва Сергій Мартиняк свого часу відмовився від посади голови ОДА, можна припустити, що керувати Волинню "Континіум" спробує саме через заступників. 

Додамо, що у власності Петра Столяра кросовер Honda Pilot і люксовий позашляховик Audi Q7. Також він має 591 тисячу гривень на банківському рахунку та 237 тисяч доларів заощаджень в готівці.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter