Колона з десятків автомобілів зустріла тіло загиблого на сході бійця 14-ї ОМБР лучанина Віктора Лахая, який був поранений та помер у результаті обстрілу взводного опорного пункту вночі 26 листопада в селі Катеринівка Луганської області. Від Цуманського перехрестя траурний кортеж вирушив до Луцька.

Читайте також: Троє загиблих та один із вогнепальним пораненням у лікарні − у Ковелі чоловік розстріляв свою родину (відео)

Тіло загиблого героя зустріли 28 листопада близько 7:00, пише ІА Волинські новини.

Боєць був поранений та помер у результаті обстрілу взводного опорного пункту. Зустрічати його приїхали учасники бойових дій, волонтери та просто небайдужі волиняни. На місці присутні і родичі Віктора Лахая, які не стримують сліз через горе, яке трапилось.

Згодом колона у супроводі патрульної поліції вирушила від Цуманського посту до Луцька, де о 10:00 у верхньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору відбудеться відспівування Героя, а о 10:45 − громадянська панахида на Театральному майдані.

У зв’язку з похованням загиблого під час проведення операції об’єднаних сил на сході України лучанина сьогодні у Луцьку оголосили День жалоби.

Читайте також: Під Луцьком загорівся автомобіль

 

 

 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter