Народний депутат Ірина Констанкевич звернулася до Міністра освіти Лілії Гриневич з проханням нагородити чотирьох студентів Ківерцівського медичного коледжу Олександра Багнюка, Віталія ХодаковськогоВіталія Подобу та Віктора Гомона, які кілька днів тому врятували життя чоловіку в потязі.

Читайте також: На Волині студенти-медики у поїзді врятували життя чоловіка з серцевим нападом

Про це стало відомо під час години запитань до уряду, інформують на сайті парламентаря.

"Звертаюся до Міністра освіти Лілії Гриневич з проханням щодо відзначення студентів Ківерцівського медичного коледжу – чотирьох хлопців, які минулого тижня у поїзді врятували життя старшому чоловікові.

Ми звернулись до Міністерства охорони здоров'я, але, на жаль, в цьому міністерстві жодних відзнак і заохочень для талановитої, здібної студентської молоді немає", – наголосила Ірина Констанкевич.

Свою чергою Лілія Гриневич закликала нардепа зробити подання, відповідно до якого у міністерстві знайдуть спосіб відзначити талановиту молодь.

Читайте також: На Волині п'яні чоловіки напали на бригаду медиків зі "швидкої"

"Я вважаю, що таку молодь потрібно відзначати, ставити в приклад іншим. Поруч із зверненням на МОН ми будемо звертатися і до президента Володимира Зеленського, щоби цим хлопцям вручив нагороду "За врятоване життя". Також, я хотіла б подякувати батькам, які виховали таких дітей", – сказала нардеп.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook