Учні ЗОШ І-ІІІ ст. села Переспа Рожищенського району в новий навчальний рік йдуть до оновленої школи. Відтепер заняття спортом в холодну пору року вони будуть проводити в теплому спортзалі, а за сонячної погоди займатимуться на новенькому спортивному майданчику, який встановили за сприяння Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом".

Читайте також: Благодійники забезпечили формою та рюкзаками школярів у селі на Волині

Привітати дітлахів із початком навчального року прибув голова Волинського УКРОПу Вячеслав Рубльов. До слова, в цій школі навчається 305 дітей із 12 навколишніх сіл. Цього року тут за підтримки укропівця за кошти обласного бюджету замінили 9 величезних вікон в спортзалі, а за сприяння Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом" в навчальному закладі тепер є музичне обладнання та невдовзі облаштують спортивний майданчик.

Читайте також: Волинські школярі отримали путівки до Буковеля як нагороду за особливі досягнення

"Мешканці Переспи та їхній сільський голова Віктор Лук‘янчук – це та команда, з якою хочеться працювати. В цій школі працює колектив вчителів, який разом вирішує проблеми, разом працює над поліпшенням умов навчання і який сміливо можна назвати сім'єю. Таким вчителям, такій громаді, з таким керівництвом хочеться допомагати, адже вони активні і хочуть розвиватися. Це найбільша школа серед сільських школі в районі, тож, переконаний, що наша співпраця тільки починається", – каже Вячеслав Рубльов.

Навчальний заклад славиться своїми спортсменами та футбольною командою. Крім медалей та грамот, які директор школи вручила спортсменам, вони отримали новенькі футбольні м'ячі від Фонду "Тільки разом".

Нагадаємо, в березні цього року про проблему із заміною вікон в навчальному закладі укропівцю розповіла директор школи Ольга Нечипорук. Невдовзі в обласному бюджеті на їхню заміну кошти знайшли. Очільниця школи розповідає: за останній час у навчальному закладі багато що змінилося завдяки налагодженій співпраці освітянського колективу та депутата Волиньради Вячеслава Рубльова.

Крім того, в громаді успішно користуються музичним обладнанням, яке отримали від Фонду "Тільки разом".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter