Команда "Промбудсфера", в складі якої гравці БК "Старий Луцьк-Університет", стала переможцем другого етапу чемпіонату України з баскетболу 3х3. Турнір відбувся сьогодні, 18-го липня, в Одесі.

Читайте також: У Луцьку відкрили сучасний мультифункціональний спортивний майданчик (фото)

На турнір поїхали 4 гравці нашого клубу – Максим Дейна, Петро Глушко, Володимир Коцько та Дмитро Швагринський. Лучани з першого місця вийшли до чвертьфіналу. На цьому етапі на наших хлопців чекала команда "Білі дикі коні". Суперники зуміли нав’язати боротьбу "Промбудсфері", однак з рахунком 17-14  перемогу святкувала наша команда, про це йдеться на сайті "Старий Луцьк".

У півфіналі лучани зустрілися із житомирською командою "Профільтех", яка мала більше часу на відпочинок і на старті матчу володіла перевагою. Тим не менш, волиняни продемонстрували бійцівські якості і вирвали перемогу 19-18 завдяки "базеру" Володимира Коцька.

Читайте також: У Луцьку збудують ще один спортмайданчик зі штучним покриттям (фото)

У фіналі "Промбудсфера" зустрілася з командою "Контора", в складі якої грали досвідчені Адедиран, Кодола та Алексейчик. Початок матчу видався рівним, однак згодом лучани заволоділи перевагою і впевнено перемогли з рахунком 21-13.  "Промбудсфера" отримала сертифікат на 25 тисяч гривень, а MVР турніру став Дмитро Швагринський.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook